antypoezja - komentarze |
Bo jeszcze mruczeć zaczne jak kotek![]() Poszłabym za tob± do samego nieba, ale za wysoko, ale za wysoko, ale jak się tego nie bać? Poszłabym za tob± do samego piekła, ale za gor±co, ale za gor±co, ale jeszcze bym się spiekła! Poszłabym za tob± na rozstajne drogi, ale za daleko, ale za daleko, jak na moje nogi - hej, hej! Poszłabym za tob± na sam koniec ¶wiata, ale mi się nie chce, ale mi się nie chce, nie chce za chłopcami latać! Pozdrowienia dla ludzi, któryrz zawsze mi pomagaj±... |
|
Tak napisali inni: |
31.05.2008 :: 08:25 :: acui150.neoplus.adsl.tpnet.pl :( Chcę z Tob± przej¶ć przez piekłoNa drug± stronę przej¶ć Zobacz jak płonę Zobacz jak płonę Tylko Przez moment Nim za¶niesz Ja spłonę |
31.05.2008 :: 08:24 :: acui150.neoplus.adsl.tpnet.pl :( Chcę z Tob± przej¶ć przez piekłoNa drug± stronę przej¶ć Zobacz jak płonę Zobacz jak płonę W każdej chwili możesz wszystko zmienić Z losem rozegrać partię, przetrwać posępne dni Zaprawdę powiadam wam, jestem już tym zmęczony Bez ciebie nie ma mnie, z Tob± chcę osi±gn±ć kres |
Talk.pl :: Wróć |