antypoezja - komentarze |
I'm just a girl. Jestem poprostu dziewczyną. Z głową pełną pomysłów, nie do zrealizowania. Co może zrobić na świecie taki mały człwoieczek jak ja? A mianowicie dużo:P Wystarczy, ze zaczynamy zmieniać siebie. Jak zmienimy siebie, to już jest sukces. Ogromny. Ja usiłuje i możliwe, że mi to troche wychodzi. Jedno wiem na pewno, z roku na rok staję się coraz bardziej rozważna i taktowna. Co robicie najczęściej w marzeniach? Ja najczęściej jestem wolna, szczęśliwa i szalona, a jednocześnie mam troche rozumu w głowie;p. A tak serio mówiac, to w wyobraźni najczęściej tańcze, albo jeżdże na desce, albo na roklach, albo na rowerze. Ewentualnie jeszcze biegam. Nie mam spokojnej duszy. Nie moge powiedzieć, ze jestem samotniczką. Bo lubie towarzystwo innych osób. NIe lubei być za długo sama, bo to mi szkodzi. Hmm, jak najlepiej przedstawić moje upodobania? W formie mojego alfabetu a więc zaczynamy: A - Adrian, Adam B - Bóg, Ból C - Czułość, Cierpliwość D - Dom, Dobroć E - Emocje F - Famme Fatal:P, Fantazja G - Góry, Girl H - Himalaje, Hamak I - Ironia, Inność J - Julka K - Korale, Kobieta, Kumple L - Ludzie, Las M - Miłość, Młodość, Mężczyzna N - Nirvana, Nienormalność O - Oryginalna P - Poezja, Piękno R - Rower, Rodzeństwo, Rodzice S - Szaleństwo, Szybkość, T - Taniec, Twarz U - Uwarzność, Ufność W - Wiara, Wyobraźnia X - XXX <-- tajemnica:p Y - Yeti Z - Złość, Zamknięta Ź - Źródło, Żdżbła trawy:P Ż - Żal PL:P Dzięki za przeczytanie, Pozdrawiam:p Villemo |
|
Tak napisali inni: |
13.04.2008 :: 18:39 :: aaxv13.neoplus.adsl.tpnet.pl Erendil Ciekawe upodobaniaPMoim zdaniem zycie polega na ciagłym doskonaleniu siebie i jesli Ci sie to udaje to swietnie.Tylko czemu marzeniami sa rzeczy, ktore sa realne i mozna je robic czesto. |
Talk.pl :: Wróć |