antypoezja - komentarze

jeju, jak mi dobrze. Dzisiaj wstałam o 10.00, zjadłam śniadanie, a potem poszłam wziąć prysznic. I normalnie szok! Brzuszek zaczyna mi się robić, taki jaki chciałam mieć. Ach i do tego już te uda są smuklejsze. NIe no, poprostu cuda się dzieją. Dzisiaj sporo tańczyłam, wogóle tak jak to mówi mama "jakbys się szaleju najadła dzisiaj" hihi. Słucham dzisiaj piosenek pozytywnych. Elvis Presley, Andy Williams, The Black Eyed Peas, i wieele innych. Dzisiaj jest normalnie szokohejoza. Kurcze, coś ze mną nie tak, ja naprawdę jestem chyba pod wpływem.. miłości;p Śpiewam, tańcze, wariuje cały czas. Ouuu yeah;p A najlepsze jest to, że się sobie podobam w pełni. Co śpiewam cały czas? Pump it - The Black Eyed Peas. stare, ale jare. Zwłaszcza podoba mi się moment, jak śpiewa Fergie. NIe mam teraz humoru do ballad, ale do takich szybkich rytmów jak najbardziej. Kto wie, może dzisiaj wezme rower i pojade przed siebie, albo... wyciągne deske i... hihihihi Mam coś za dużo energii w sobie nazbieranej. Przez środe i czwartek uzupełniałam zapasy no i jest teraz jej za dużo. A tak niedawno ledwo siedziałam na krześle. Teoretycznie teraz powinnam być ledwo żywa i nie mieć ochoty na nic, ale ze mną jest inaczej. Normalnie nowość. Pisze strasznie chaotycnzie, wiem i przepraszam za to. Ale cóż zrobić. Poprostu wkońcu czuje WIOSNĘ. Dzisiaj ledwo podsuszyłam włosy i związałam w dobieranego warkocza i dało się;p. Potrzymałam je tak z pół godziny, rozpuściłam i teraz mam takie fajne, że to historia. NIe puch i nie siano tzw., ale mam tak fajnie powywijane różnie. Wczoraj przed snem rozmyślałam o tych wszystkich złych, albo przykrych rzeczach i sytuacjach, które mnie spotkały. Doszłam do wniosku, ze bardzo się cieszę, że to mnie spotkało. Przynajmniej mam jakiekolwiek pojęcie o życiu, a nie tak jak niektórzy, dopiero po 20 roku zycia dowiedzą się co to znaczy ŻYĆ.

Mam nie przebraną ochote tańczyć i śpiewać. Potańczyłam bym sobie.. Heh, ja już wiem z kim. Z jakimi chłopcami. Ech... Ja to chyba mam nierówno poukładane . Ale wkońcu zaczynam lubić siebie, taką, jaka jestem

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
12.04.2008 :: 13:09 :: aayj76.neoplus.adsl.tpnet.pl

Erendil

Czytajac to zauwazyłem, ze Twoj duch i ciało sa w znakomitej formie i tak jest super.Duzo rzeczy nie jest dla mnie jasnych ale jesli wpływaja one na Ciebie pozytywnie to cudownie:)

:*

Talk.pl :: Wróć